“Trateaza-i pe ceilalti asa cum vrei sa te trateze si ei pe tine pentru ca totul se intoarce sub aceeasi forma.”
autor necunoscut
  Different IT Consulting - Politica de confidentialitate

Printre serviciile sale, Different IT Consulting furnizeaza servicii de recrutare si evaluare de personal IT.

Politica de confidentialitate a companiei Different IT Consulting defineste modul in care Different IT Consulting proceseaza datele cu caracter personal.
Aceasta politica de confidentialitate se refera exclusiv la datele cu caracter personal colectate de Different IT Consulting prin intermediul site-ului www.different-it.ro (trimiterea CV-urilor prin E-mail).
Orice date cu caracter personal colectate prin www.different-it.ro sunt folosite in concordanta cu legislatia privind datele cu caracter personal.
Different IT Consulting si site-ul sau web respecta principiile stipulate in Legea Nr. 677/2001 cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date adoptata de Parlamentul Romaniei. Legea se bazeaza pe Directiva 95/46/EC.
Different IT Consulting va folosi informatiile primite prin website-ul sau in scopuri administrative si de marketing.
Ne rezervam dreptul de a stoca aceste informatii pentru o perioada de timp nedeterminata cu scopul de a va contacta in legatura cu serviciile noastre.

Furnizarea datelor cu caracter personal
Different IT Consulting va folosi datele personale doar pentru scopurile mentionate si pentru care avem acordul persoanelor respective.
Cand furnizati orice date cu caracter personal catre Different IT Consulting, avem obligatii legale fata de Dvs. in ceea ce priveste modul in care folosim aceste date.
Trebuie sa colectam si sa folosim aceste date in mod corect; adica, trebuie sa va explicam cum le vom folosi si sa va comunicam daca intentionam sa furnizam informatiile catre terti.
In general, orice informatie trimisa catre Different IT Consulting va fi folosita exclusiv in interiorul companiei Different IT Consulting. Nu va fi vreodata furnizata catre alte entitati in afara companiei fara a va cere acordul in prealabil, cu exceptia cazurilor exceptate prin lege.

Confidentialitatea si Securitatea
Different IT Consulting stocheaza datele cu caracter personal in conformitate cu masurile de securitate specificate de legislatia in vigoare.
Am implementat politici de securitate pentru a proteja datele cu caracter personal pe care le detinem impotriva:
• Accesului neautorizat
• Folosirii improprii sau divulgarii lor
• Modificarii neautorizate
• Pierderii accidentale
Toti angajatii nostri si procesatorii de date care au acces si care sunt asociati cu procesarea acestor date, sunt obligati sa respecte confidentialitatea datelor cu caracter personal.

Accesul la datele cu caracter personal pe care le detinem despre Dvs.
Aveti dreptul sa cereti o copie a datelor cu caracter personal pe care Different IT Consulting le detine cu privire la persoana Dvs. si sa cereti modificarea eventualelor incorectitudini. Va vom furniza o copie a acestor date, dupa verificarea in prealabil a identitatii Dvs.
Aveti dreptul de a contesta datele pe care le detinem despre persoana Dvs. si, unde este cazul, puteti cere ca datele sa fie:
• sterse
• rectificate sau imbunatatite
 
Copyright 2007 Different IT Consulting. Toate drepturile rezervate.