“Nimic nu trebuie considerat inevitabil.”
Carl Jaspers
  Servicii de Audit orientate catre planificarea recuperarii in caz de dezastru si continuarea normala a operatiunilor.
Definitie
Un plan de recuperare in caz de dezastru (DRP) - cateodata numit plan de continuare a operatiunilor (BCP) - descrie modalitatile prin care o organizatie trebuie sa abordeze un potential dezastru. Asa cum un dezastru este un eveniment care face imposibila continuarea normala a operatiunilor, un plan de recuperare in caz de dezastru consta intr-un set de masuri menite a minimiza efectele dezastrului si a permite organizatiei sa restabileasca rapid functionalitatile critice desfasurarii activitatii.
Planificarea recuperarii in caz de dezastru implica analiza proceselor de business si a functionalitatilor critice; poate implica si o abordare a prevenirii dezastrelor.

Fapt
Majoritatea afacerilor depind de tehnologie si de sisteme automatizate iar intreruperea acestora chiar si pentru o zi poate cauza pierderi financiare majore si poate ameninta supravietuirea companiei.

O companie care pierde accesul la datele critice si la sistemele informatice pentru mai mult de 48 ore fie va iesi de pe piata intr-un an, fie sufera pierderi financiare majore.
SUNTETI PREGATITI ?

Solutii
Serviciile noastre de audit IT va vor ajuta la definirea strategiei IT necesara pentru a garanta dezvoltarea afacerii intr-un mediu IT robust si sigur.

Copyright 2007 Different IT Consulting. Toate drepturile rezervate.