“Toti avem abilitati. Diferenta consta in cum le folosim.”
Stevie Wonder
  Cautati candidatii IT ideali ? Aveti probleme cu evaluarea tehnica a candidatilor din IT ?
Different IT Consulting incurajeaza specialistii IT sa-si trimita CV-ul pentru a face parte din baza noastra de date
Baza noastra de date este conceputa sa stocheze profilul fiecarui candidat dupa o atenta comparatie cu standardele si domeniile din industria IT.
In acest mod, reusim sa extrapolam informatiile din fiecare CV prin folosirea unor conexiuni dinamice intre aptitudinile IT si cunostintele IT.
Abordarea noastra se bazeaza pe urmatorul principiu:

Aptitudini + Cunostinte = Competenta

Definim aptitudinea ca si inclinatia de a desfasura o activitate particulara, iar cunostintele reprezinta informatia necesara pentru a desfasura acea activitate.
Prin folosirea unor conexiuni dinamice dintre aptitudinile IT si cunostinte, putem identifica ariile de competenta ale fiecarui candidat.
Acest fapt ajuta angajatorul sa indrume anagajatii evaluati de catre noi pe drumul corect prin folosirea metodelor si a training-urilor potrivite.
Timpul de cautare a candidatilor este minimizat pentru ca stim UNDE sa cautam si CE sa cautam. Toate acestea pentru ca provenim din industria IT, putem intelege perfect necesitatile Dvs. si folosim instrumentele adecvate.

Evaluarea personalului IT (serviciu adresat Agentiilor de Recrutare)
Recrutarea IT reprezinta un proces aparte pentru o Agentie de Recrutare. Intalniti multi candidati pentru un job din sfera IT. Prin prisma CV-ului toti par la fel ca si nivel de expertiza IT. Cum ii selectionati? Ce intrebari veti utiliza? Este esential sa-i selectionati in mod corect insa pur si simplu nu stiti cum pentru ca nu sunteti un expert in IT si nu intelegeti natura industriei IT si a detaliilor tehnice.

Daca aceasta situatie vi se para familiara, cum o abordati ?

Apelati la Different IT Consulting pentru evaluarea candidatilor care au trecut testele intiale de recrutare (teste psihologice etc).
Prin folosirea partenerilor si a retelei de consultanti, vom furniza evaluatorul portivit care este expert in zona IT indicata de pozitia pentru care recrutati.
Dupa o atenta evaluare, va vom sfatui cu privire la compatibilitatea dintre profilul lor tehnic si profilul job-ului in cauza.

Copyright 2007 Different IT Consulting. Toate drepturile rezervate.